Banca a micsorat dobanda platita la depozitele in lei, iar in acelasi a majorat dobanda la euro, in cazul depozitelor mai mari de 50.000 euro. La depozitele la termen in lei dobanda nu mai trece de 5.5 procente, si este situata intre 3.9% si 5.5%, in functie de maturitatea depozitului si de suma disponibila. Banca plateste dobanzi mai ridicate clientilor care dispun de sume mai mari de 50.000 lei.
In cazul depozitelor pe termen lung, de peste 2 ani, Unicredit a adus dobanda la 5.25%, in scadere puternica fata de momentul lansarii acestor depozite.
Pentru economiile in euro, dobanda nu mai trece de 3 procente la depozitele cu maturitate de pana la 1 an, clientii care doresc dobanzi mai mari trebuie sa apeleze la maturitatile de 5 sau 7 ani, unde dobanda este de 3%, respectiv 3.5%.
Depozitele la termen de pana in 10.000 euro sunt renumerate de banca cu cea mai mica dobanda, de 1 procent.
Si in cazul dobanzilor oferite la dolar au fost operate modificari, acestea au fost reduse cu pana la 0.2%, si se situeaza acum intre 1% si 3%. Cea mai mare dobanda este oferita ca si in cazul economiilor in euro pentru depozitul cu scadenta la 7 ani.
Suma minima pentru constituirea unui depozit este de 1000 lei, euro sau dolari. Retragerea economiilor la scadenta este gratuita in cazul depozitelor promotionale la 2, 4, 5 si 7 luni.
Pentru conturile de economii in euro, dobanda a coborat cu 0.5%, la maxim 1.5% pentru sume mai mari de 100.000 euro, iar la dolari dobanda a scazut cu 0.2% si nu mai trece de 1%.